Φίλτρα Νερού

Φίλτρα Νερού

Φίλτρα Νερού Brita

Βασιζόμενοι στην τεχνολογική τους υπεροχή και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, οι αποσκληρυντές που συστήνει η La Cimbali
διασφαλίζουν αποτελεσματική επεξεργασία νερού και υψηλή προστασία του μηχανολογικού εξοπλισμού.
Με 3 μονάδες παραγωγής και πάνω από 1.700 εργαζόμενους, η Brita συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες διεθνώς στον τομέα επεξεργασίας πόσιμου νερού.


Η αποσκλήρυνση είναι μία διαδικασία αντικατάστασης των επιβλαβών κατιόντων του ασβεστίου και του μαγνησίου(Ca+ , Mg+) που προκαλούν αποθέσεις αλάτων στο μηχανικό εξοπλισμό με κατιόντα Νατρίου (Na+) τα οποία δε χαρακτηρίζονται για τις επιβλαβείς ιδιότητες τους.

Η χρήση του πλέον πρακτικού αποσκληρυντή των 8 λίτρων, διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του μηχανικού εξοπλισμού, αφαιρώντας μέσω της ρητίνης το 90 έως 95 τοις εκατό της σκληρότητας.

  •  Αποσκληρυντής νερού
  • Διάμετρος: 18 (mm)
  • Ύψος: 40 (mm)
  • Πίεση Νερού: 1,5 – 5 (bar)
  • Χωρητικότητα: 8 (lt)

Ειδικά σχεδιασμένο για τους τομείς της εστίασης και των αυτόματων πωλητών, τo φίλτρο PURITY C Quell ST της BRITA μειώνει την ανθρακική σκληρότητα στο πόσιμο νερό μειώνοντας τον κίνδυνο δημιουργίας αλάτων στον μηχανικό εξοπλισμό ενώ ταυτόχρονα, ελαχιστοποιεί όλες εκείνες τις ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά τη γεύση και το άρωμα του καφέ.

Το φίλτρο PURITY Fresh C50 έχει σχεδιαστεί στοχευμένα για εκείνες τις περιοχές που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του μαλακού νερού με ύπαρξη μεγάλων ποσοτήτων σωματιδίων εντός του.

Με τη χρήση του, διασφαλίζεται η ιδανική ποιότητα στο φλιτζάνι και η προστασία του μηχανικού εξοπλισμού.

Το φίλτρο Purity Finest C της BRITA, με τη μοναδική μεταλλική του σύνθεση, απελευθερώνει το ξεχωριστό άρωμα του κάθε καφέ espresso. Τα στοιχεία εκείνα, όπως το χλώριο, τα οποία επηρεάζουν αρνητικά τη γεύση και το άρωμα, φιλτράρονται καταλλήλως έτσι ώστε να προκύπτει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι

Το φίλτρο Purity Finest της BRITA, με τη μοναδική του σύνθεση, δημιουργεί τις συνθήκες για την παραγωγή αυθεντικού espresso.

Με την ιδιότητα της αφαίρεσης όλων εκείνων των συστατικών που επηρεάζουν αρνητικά τη γεύση και το άρωμα (π.χ. χλώριο), αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι.

Η σειρά PURITY Quell ST της BRITA αποτελεί την ιδανική επιλογή γι’ αυτούς οι οποίοι επιθυμούν να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά μεγέθη, καταπολεμά την ανθρακική σκληρότητα και τα μικροσωματίδια ενώ αποφεύγεται η δυσάρεστη γεύση και το άσχημο άρωμα του καφέ.

Το φίλτρο Purity Steam της BRITA, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες μεθόδους, αφαιρεί από το νερό τα επιβλαβή κατιόντα του Ασβεστίου (Ca+) και του Μαγνησίου (Mg+) ενώ ταυτόχρονα, συγκρατεί μέταλλά όπως ο μόλυβδος και ο χαλκός.

Παράλληλα, η αυξημένη ροή σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση της απώλειας πίεσης επιτρέπει στους φούρνους τύπου combi, να λειτουργούν δίχως διακοπές.