Caribbean Coffee

Ο Δικός σου Καφές!!!

Η Εταιρεία:

 

Η Caribbean Coffee είναι περήφανη που παρουσιάζει την ουσία του καφέ.

  • Η ιστορία της εταιρίας μας έχει τις ρίζες της, στις απομακρυσμένες από την Ευρώπη χώρες του ισημερινού. Στην πραγματικότητα, γεννήθηκε από την αγάπη για την εξαιρετική ποιότητα του καφέ της κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής και ιδιαίτερα για τις ποικιλίες καφέ που ενθουσιάζουν τους ουρανίσκους των βασιλικών οικογενειών καθώς και των πιο απαιτητικών καταναλωτών που θέλουν μόνο το καλύτερο.
  • Ως εκ τούτου, η απόφαση να κατονομασθεί η Εταιρεία "Caribbean Coffee " έγινε με γνώμονα να διατεθούν και να διανεμηθούν μόνο οι καλοί καφέδες Arabica από όλο τον κόσμο αλλά κυρίως από τις χώρες της κεντρικής Αμερικής και της Καραϊβικής .

 

Η καθαρότητα, η γεύση και η επιλογή χαρακτηρίζουν την προσφορά μας, η οποία με την πάροδο του χρόνου έχει εμπλουτιστεί με μια μεγάλη γκάμα από 100 και πλέον πιστοποιημένων προϊόντων (Organic, Fairtrade και UTZ) από ειδικούς καφέδες.

Σε κάθε βήμα λαμβάνεται μέριμνα με μεγάλη προσοχή: οι παρτίδες που αγοράζονται υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας από φυσική και οργανοληπτική άποψη. Η ανιχνευσιμότητα των παρτίδων παρακολουθείται μέχρις ότου φθάσουν στον τελικό προορισμό τους.

Η εγγύηση ενός προϊόντος πρώτης επιλογής και η προσεκτική ανάλυση της αγοράς μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε την ποιότητα ώστε να ανταποκριθούμε και να προβλέψουμε τις νέες τάσεις μιας δυναμικής αγοράς όπως αυτή του καφέ.

Caribbean Coffee

Η εμπειρία μας, το πάθος για την αναζήτηση της αληθινής γεύσης και το άρωμα του καφέ, μας οδήγησε να ενισχύσουμε περαιτέρω αυτά τα φυσικά στοιχεία με μια ισορροπημένη και ουσιαστική μέθοδο ψησίματος.

Η αναζήτηση μας αυτή κατέληξε στη δημιουργία καφέδων Purissimi, όπως ο ιδιαίτερα αρωματικός Peru με την μυστική συνταγή καβουρδίσματος του, σε σαγυνεύει και σε ταξιδεύει στην εξωτική χώρα των Ίνκας.

Ο θεσπέσιος Colombia 100% Arabica με την χαμηλή οξύτητα του την βελούδινη γεύση του που με κάθε του γουλιά σε παρασύρει στην εξωτική ζούγκλα με τα αχανή υγρά δάση αυτής της χώρας. Για τους γνώστες του καφέ το διαμάντι της Καραϊβικής Jamaica 100% Arabica με πλούσια γλυκιά γεύση, ισορροπημένη οξύτητα, συμπαγές σώμα και έντονη αίσθηση εξωτικων φρούτων καθώς και ο εξειδικευμένος caribbeancoffee 100% arabica ένα μείγμα που αποτελείται από τις καλύτερες επιλογές των καφέ arabica της Καραϊβικής.

Η ισορροπία της γεύσης και του αρώματος αυτού του μείγματος είναι τόσο τέλεια ώστε οι λέξεις απλά δεν επαρκούν για να καταγράψουν πόσο αριστοτεχνικά έχουν προετοιμαστεί και τοποθετηθεί στο ψήσιμο οι εν λόγω ποικιλίες. Οι οργανοληπτικές ιδιότητες αυτού του μείγματος καφέ Arabica είναι τόσο εντυπωσιακές και εκπληκτικές που ενθουσιάζουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η υπέροχη υφή και η ασυνήθιστη δομή συγχωνεύονται με τις πολύτιμες μυρωδιές των ποικιλιών της Καραϊβικής και αποδεικνύεται δύσκολο να βρεθεί χώρος για τη βελτίωση αυτού του μείγματος καφέ, καθώς έρχεται πολύ κοντά στην τελειότητα τόσο στην εμφάνιση όσο και στη γεύση του.

Ένα φλιτζάνι αυτού του καφέ στο μπαρ, το εστιατόριο και ακόμη και στο σπίτι, μπορεί να δώσει στους αληθινούς γνώστες ένα συναρπαστικό μπουκέτο αρωμάτων, γεύσεων και αισθήσεων, για μια γουλιά ισορροπίας και αρμονία που εξυμνεί τη σπουδαιότητα κάθε μικρής στιγμής και φέρνει πάντα το χαμόγελο στα χείλη!

 

 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ

Υψηλής ποιότητας καφέδες επιλεγμένοι από τις χώρες της Καραϊβικής. Εκεί όπου πριν αιώνες, η παραγωγή του καφέ προοριζόταν μόνο για βασιλικές οικογένειες. Γεύσεις και αρώματα καφέ, από εύφορες περιοχές σύμφωνα με τον πολιτισμό και τις παραδόσεις.

Καφές Κολομβίας

Κολομβία

Κολομβία

Ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός καφέ Arabica.

 

Καφές Νικαράγουας

Νικαράγουα

Νικαράγουα

Οι καλύτερες ποικιλίες προέρχονται από την Matagalpa.

 

Καφές Βραζιλίας

Βραζιλία

Βραζιλία

Ο μεγαλύτερος παραγωγός καφέ στον κόσμο.

 

Καφές Γουατεμάλας

Γουατεμάλα

Γουατεμάλα

Εξαιρετικός καφές από την ηφαιστειακή περιοχή της Αντίγκουα.

 

Καφές Ονδούρας

Ονδούρα

Ονδούρα

Υψηλής ποιότητας καφές με ισορροπημένη γεύση και τέλεια οξύτητα.

 

Καφές Τζαμάικα

Τζαμάικα

Τζαμάικα

Το Blue Mountain θεωρείται ο βασιλιάς όλων των καφέδων.

 

Καφές Μεξικού

Μεξικό

Μεξικό

Είναι ο όγδοος μεγαλύτερος παραγωγός καφέ στον κόσμο.

 

Περού Καφές

Περού

Περού

Το Περού είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός βιολογικού καφέ.