Μύλοι Αλέσεως Καφέ La Cimbali

La Cimbali

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 100 χρόνια καινοτομίας, η La Cimbali αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών μύλων καφέ.
Βασιστείτε στην τεχνολογική τους υπεροχή, τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.
Οι επαγγελματικοί μύλοι La Cimbali αποτελούν εγγύηση υψηλής αισθητικής, μοναδικής αντοχής κι εξαιρετικής ακρίβειας στο αποτέλεσμα.


Ο επαγγελματικός μύλος Conik της Cimbali, αποτελεί έναν βαρέως τύπου αυτόματο δοσομετρικό μύλο άλεσης καφέ. Το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει είναι τα κωνικά του μαχαίρια λόγω των οποίων και φημίζεται για την υψηλή του απόδοση.

Στην έκδοση wireless, ο Magnum on Demand, αλληλεπιδρά αυτόματα με τη μηχανή του καφέ. Κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης, η μηχανή στέλνει σήμα στο μύλο έτσι ώστε να προσαρμόζεται η κοκκομετρία και η δόση σύμφωνα με τα ληφθέντα δεδομένα.

Ο επαγγελματικός μύλος άλεσης καφέ Conik Wireless της Cimbali, αλληλεπιδρά αυτόματα μέσω Bluetooth με τη μηχανή του καφέ. Η λειτουργία του βασίζεται στην αποστολή δεδομένων από τη μηχανή στο μύλο με σκοπό την προσαρμογή της κοκκομετρίας και της δόσης με βάση τα πρότυπα που έχει θέσει ο χρήστης.

Η λειτουργία Barista Drive System, επιτρέπει στο δοσομετρικό μύλο άλεσης καφέ Magnum On Demand Wireless, να αναγνωρίζει τη δόση του καφέ που πρέπει να αλέσει (μονή ή διπλή), να την εξάγει και να το επικοινωνήσει αυτό με τη μηχανή. Η συγκεκριμένη διαδικασία, θα επιτρέψει τη χρήση μόνο ενός συγκεκριμένου πλήκτρου για την προκαθορισμένη συνταγή. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο barista διευκολύνεται ενώ ταυτόχρονα εκμηδενίζονται οι πιθανότητες σφάλματος.

Χάρις στο μύλο Magnum on Demand της Cimbali, οι κόκκοι του καφέ αλέθονται απ’ ευθείας στο κλείστρο πριν ακόμα εξαχθεί ο καφές, διασφαλίζοντας το εξαιρετικό άρωμα του. Μέσω της διαδικασίας προγραμματισμού, ο barista μπορεί να κατευθύνει τη διαδικασία της άλεσης είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα.

Ο επαγγελματικός δοσομετρικός μύλος άλεσης καφέ Magnum Silver της Cimbali, χαρακτηρίζεται για την ανεξάντλητη δύναμή του και για την υψηλή του αισθητική. Μεγάλη χωρητικότητα χοάνης και μεταβλητότητα στις δόσεις μέσω της αυτόματης λειτουργίας ON / OFF, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή εξαιρετικού espresso.

Η οικογένεια Cimbali καλωσορίζει το νέο της επαγγελματικό μύλο άλεσης καφέ La Cimbali Elective. Με δυνατότητα να αλληλοεπιδρά με όλες τις τεχνολογικά εξελιγμένες μηχανές του οίκου Cimbali, εγγυάται μέγιστη ευελιξία και προπαντός τέλειο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι.